Nė ženklo melanomos

Esu profesorius, dirbu gerai žinomoje teisės mokykloje Madride. Nesu labai praktikuojantis katalikas, tačiau tikintis. Neseniai mano žmonai buvo diagnozuota melanoma ir gydytojai pasakė, kad jai skubiai yra reikalinga operacija. Tačiau, kaip matysite žemiau, galiausiai ji taip ir neįžengė į operacinę.

Šv. Chosemarijos koplyčia Almudenos arkikatedroje Madride.

Iš kelių draugų iš Opus Dei žinojau šv. Chosemarijos Eskrivos asmenybę ir darbus. Spontaniškai nukeliavau į Almudeną – Madrido arkikatedrą – kur yra koplyčia dedikuota šv. Chosemarijai. Būdamas ten aš meldžiausi atkakliai už savo žmonos sveikatą.

Operacija buvo numatyta kitą dieną. Tačiau tą rytą pasižiūrėjau į vietą, kur buvo melanoma ir apstulbau – nebuvo jokio jos ženklo. Atidžiai apžiūrėjau tą vietą dar kartą – šįsyk su padidintu stiklu – oda buvo visiškai švari.

Natūralu, nuėjome į kliniką pas gydytoją, kuris ryte turėjo operuoti žmoną. Ir jis buvo visiškai sumišęs nematydamas nė ženklo melanomos, kurią pats diagnozavo. Jis ištyrė mano žmoną dar kelis kartus, kol galiausiai konstatavo, kad melanoma iš tiesų išnyko. Tai reiškė, kad operacijos nebereikėjo.

Aš tvirtai tikiu, kad šis staigus išgijimas įvyko užtariant šv. Chosemarijai. Ir man atrodė teisinga aprašyti šį įvykį ir informuoti Opus Dei Postulaciją.


Malda šv. Chosemarijos užtarimu

Norėdami papasakoti apie gautas malones, paspauskite čia.

Žinutę apie gautąją malonę galite taip pat siųsti tradiciniu paštu, adresu: Opus Dei prelatūra, Jogailos g. 7-14, LT-01116 Vilnius arba el. paštu: vilnius@opusdei.org.

Norėdami paremti kanonizacijos bylų išlaidas, paspauskite čia.